ЦСКА скочи за мача с шампиона

Сектор "Г" блесна със специална хореография при успеха над "Литекс"

ЦСКА скочи за мача с шампиона | StandartNews.com

Наплив от мераклии за водещи в клубната телевизия

ЦСКА скочи на БФС заради дербито с "Лудогорец", макар че то е на 21 ноември. След лекия успех 2:0 над "Литекс" от щаба на "червените" се занимаваха повече с началния час на битката срещу шампиона. Срещата започва в петък от 17,45 ч. Александър Томов и Александър Тодоров възнегодуваха, че часът ще спре доста привърженици. Тези от София трудно ще успеят след работа, а за хората от провинцията каузата изглежда обречена. ЦСКА призова мачът да бъде преместен за събота, тъй като "Лудогорец" има достатъчно време за възстановяване до двубоя с "Ливърпул" на 26 ноември.

"След десетина дни ще публикуваме финансовите отчети за миналата година. В момента правим независима оценка на нашите играчи", каза още Томов, "Прави я външна фирма. Тяхната цена расте с всеки изминал ден. Досега беше 18 милиона лева. Очаквам цифрата да бъде същата, но само че в евро. Причината е, че нашите футболисти са качествени и доста млади. Днес на стадиона имаше шест или седем мениджъри, които наблюдаваха наши играчи. Не мога да гарантирам, че няма да се разделим с някой.

В понеделник стартира клубната телевизия, като от ЦСКА се похвалиха, че има невиждан наплив от мераклии за водещи и репортери. Техниката осигуряват Петър и Ивайло Манджукови. Всичко останало ще движи бизнесменът Милко Георгиев, един от ВИП феновете на "червените". Започват преговори CSKA TV да се излъчва по най-големите оператори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай