20:50 ч.

14.05.16

2 мин.

875

0

0
ЦСКА скочи на синдика

В ЦСКА продължава да ври и кипи. Днес шефовете на "червените" излязоха с декларация, с която искат смяната на синдик Дора Милева. "Ръководителите на нашия клуб са единодушни, че същата не изпълнява задълженията си и с действията си застрашава интересите на кредиторите и длъжника", пише в декларацията. Като основен довод е посочен договорът с "Еврофутбол лимитед". "От публикации в медийното пространство вчера, се установява, че на 12.05.2016 г. Дора Милева е сключила договор с "Еврофутбол лимитед", по силата на който ПФК ЦСКА АД е длъжно да рекламира непрекъснато и пряко по всякакъв начин търговската марка и дейността на компанията", пишат още "червените" и добавят, че изпълнителният директор на клуба също трябвало да сложи подписа си върху споразумението. Според ЦСКА, Милева няма право да се разпорежда с парични средства, които принадлежат на ПФК ЦСКА АД без изричното и предварително съгласие на съда.


"За допуснатите от нея нарушения ще сезираме министрите на правосъдието и икономиката, както и прокуратурата", заявяват още от ЦСКА. От клуба допълват още, че "Ефбет лимитед" няма абсолютно никакво основание да превежда сумата от 33 750 лв., тъй като същото не е акционер във ФК ЦСКА АД.


Самата Дора Милева отговори на декларацията. "Не смятам, че съм нарушила интересите на кредиторите. Напротив - защитавам ги. Договорът с "Ефбет" е напълно законен и няма от какво да се притеснявам. Дано има повече такива фирми, които да инвестират в дружеството. Аз бих попитала ЦСКА: Страхувате ли се, че клубът може да получи лиценз за "А" група", каза Милева пред "Топспорт".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент