ЦСКА се готви за празнуване

ЦСКА се готви за празнуване | StandartNews.com

ЦСКА и много фенове на тима се готвят да празнуват тази вечер. "Червените" ще се изправят срещу "Монтана" тази вечер, в битка за Купата на България. Двубоят ще бъде на националния стадион "Васил Левски".

Много запалянковци изпълниха центъра на София още в ранния следобед. Те развяваха български знамена и носеха плакати и шалове на любимия отбор.

От ЦСКА показаха и уникален открит автобус, с който смятат да се разходят по улиците на София, ако имат повод за празненство.

"Монтана" също е готов за голяма битка за купата. Вчера треньорът Емил Велев се зарече пред журналисти: "ЦСКА ще ги бия дори и на снимка".

Мерките за сигурност са засилени заради мача. Коли на полицията и жандармерията има на различни места около стадиона. "Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на столичния град", обявиха от СДВР. 

"Монтана": Василев, Асен Георгиев, Мичев, Ангелов, Коконов, Тодоров, Сергей Георгиев, Хубчев, Боне, Иван Стоянов, Генчев

"ЦСКА": Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Цветанов, Галчев, Пр. Йорданов, Йордан Йорданов, Аясс, Кикарин, Маламов, Грънчов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай