ЦСКА пуска Владо Манчев в атака

ЦСКА пуска Владо Манчев в атака | StandartNews.com

Старши треньорът на ЦСКА Галин Иванов говори пред медиите след тренировката на тима тази сутрин. Той призна, че е говорил с Ивайло Манджуков за бъдещето на клуба. Иванов заяви още, че Тони Силва е променил решението си и ще остане в клуба. За мача с "Литекс" пък наставникът заяви, че мисли да излезе с четирима нападатели, "като може да картотекираме и Владимир Манчев".

"Парите изобщо не са най-важното за мен и Владо. Ние работим без заплата до момента, а освен това чакаме пари от времето, в което работехме с децата. Надявам се да получим някакви пари все пак. Поне някаква част, за да има мотивация за работа. Говорих с Манджуков за бъдещето на клуба, надявам се да се подобри състоянието ни. Трудно е, когато футболистите са в трудно психологическо състояние. Не одобрявам това със събличането на футболистите от страна на феновете", коментира Иванов, цитиран от Лайвспорт.

"Благодаря на феновете за подкрепата. Надявам се занапред да продължат в същия дух, защото за нас това е от голямо значение. Призовавам ги обаче да спрат с пукането на гуми и хокането на футболистите след мач. Това не помага. В съблекалнята тъкмо говорят за обединение, а след това излизаме и виждаме спуканите гуми на колата на Тони Силва. Наистина се надявам привържениците да се вслушат в моите думи. И без това говорим, че има страх във футболистите от тази лоша серия, а това допълнително нагнетява напрежение в тима", добави той.

"Това му беше първата реакция след инцидента, че иска да напусне, но говорихме доста сериозно и в крайна сметка той промени решението си. Като цяло Тони Силва се е променил доста, донякъде го оправдавам, донякъде не. Ако продължава така, ще разчитам на него занапред", заяви Галин Иванов относно първоначалното желание на Силва да напусне тима.

Запитан дали ще излезе отново в схема с 3-5-2, Галин Иванов отговори: "Мисля да излезем с четирима нападатели. Може да картотекираме дори и Владимир Манчев", заяви шеговито Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай