ЦСКА примамва вратар на врага

ЦСКА примамва вратар на врага | StandartNews.com

"Червените" харесаха нигериец, Кукоч си взе сбогом

ЦСКА започна преговори с вратаря Милан Борян, който се раздели с "Лудогорец". Сърбинът с канадски паспорт беше привлечен по спешност в Разград за старта на Шампионската лига срещу "Ливърпул". Тогава титулярът Влади Стоянов беше наказан, а резервата Чворович контузен. Канадският национал впечатли, въпреки че имаше само една тренировка, макар да носи вина за дузпата в продължението на "Анфийлд".

Стана известна още една трансферна цел на Стойчо Младенов. Това е нигерийското крило Амину Умар, чийто договор с турския "Самсунспор" е изтекъл на 1 декември. Бързакът е едва на 19 години и е гласен за заместник на Луис Соарес - Платини. Последният вероятно ще бъде продаден в Германия.

Скандалният ляв бек Тончи Кукоч пък намекна за раздяла с ЦСКА. В писмо до феновете той даде да се разбере, че също ще бъде продаден.

"През тези шест месеца играх в най-добрия отбор в България. Никой не очакваше, че ще сме първи, но ние вярвахме и доказахме, че можем", написа хърватинът. "Аз много ще съжалявам, ако напусна клуба, но той ще остане с мен завинаги и никога няма да го забравя! Искам да благодаря на феновете, които ме подкрепяха и стояха зад мен още от първия ден, в който дойдох в отбора. Пожелавам на всички много здраве и щастие, и, разбира се, през 2015 г. да станем шампиони", добави Кукоч.

Изпълних моралния си ангажимент

към ЦСКА, разкри треньорът Стойчо Младенов пред "Канал 3". "В правото си съм да си тръгна във всеки един момент. Всеки си има лимит, аз не съм безгрешен. Във всеки един момент силите и нервите на един човек не издържат. Когато и да взема подобно решение, трябва да бъда разбран", каза още Младенов. "Това, което се направи в "Лудогорец", е светлина в тунела. Трябва да им се отдаде заслуженото. Евала му правя на Домусчиев. Гриша Ганчев също заслужава уважение, защото неговият "Литекс" е съставен от млади български играчи. Но ние и "Левски" не можем да си го позволим, защото от нас се искат титли, а с юноши няма как да се получи."

Треньорът на ЦСКА обаче заяви, че държи на думите си, с които нападна "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай