ЦСКА пред рекорд - в три групи за година

о

ЦСКА пред рекорд - в три групи за година | StandartNews.com

ЦСКА е на път да постави абсолютен рекорд в историята на футбола ни. "Червените" може да откаже още следващата седмица участие във "В" група и да започне на ново в "А" окръжна. Това ще стане чрез новото ФК ЦСКА, регистрирано от Гриша Ганчев. Но това далеч не е всичко. След най-много един-два кръга новото ЦСКА ще купи "Литекс". И ще се случи отдавна коментираното преместване на ловешкия клуб на "Армията". Така за един сезон ЦСКА може да участва в три дивизии.

В подкрепа на този вариант излиза съобщение на БФС, че отлага старта на "А" окръжна софийска група от тази за другата седмица. Формалната причина е недоброто състояние на стадионите. Едва ли обаче за селските игрища има чак такива критерии. Всъщност, БФС дава седмица време на Гриша Ганчев да реши дали наистина ще продължи със сегашното ЦСКА във "В" група или ще прибегне до революционния вариант. Бизнесменът ще реши, след което ще се срещне с всички фракции на публиката.

Новият курс пред ЦСКА се очерта след невъзможността клубът да се очисти от задълженията си и във "В" група. Дори при влизане на синдик и намаляване на борчовете съществува опасност ФИФА да отнема периодично точки заради задължения, а накрая направо да изхвърли отбора. Все пак от "Армията" оставят няколко процента шанс да опитат схемата със синдика.

Съществува и трети революционен вариант, за който ще ви информираме допълнително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай