ЦСКА: Любо вдигна тима за 30 секунди

ЦСКА: Любо вдигна тима за 30 секунди | StandartNews.com

Плащанията по лиценза не са толкова драматични, твърдят от "Армията"

Чудотворен ефект върху тима е имало хапчето "Любо Пенев". Това отчетоха от ръководството днес. "Разликата се усети за 30 секунди престой в съблекалнята. Той знае как да респектира играчите, но знае и как да хвърля майтапи. Направо се видя как от сърцата на тези момчета падна тежест", споделиха от клуба пред "Стандарт". Както е известно, "червените" не само не могат да бият през пролетта, но и нямат отбелязан гол. Единственият им го отмениха в Ловеч.
Любо възнамерява да освежи тима с няколко промени, но изборът не е голям. Той се стесни след поредната контузия - тази на Жоаким.

От ЦСКА увериха, че драмите около плащанията по лиценза не са толкова драматични, колкото се изкарва в медийното пространство. Според наш източник обаче сумата е около 300 000 лева. Засега шефовете отказват да кажат откъде ще я набавят. Те отрекоха, че част от парите ще дадат богати братя бизнесмени от химическия бизнес, а другата завод за акумулатори.

Засега няма яснота и около кандидатурата за нов изпълнителен директор. Старият Александър Тодоров, както и други членове на управата ще бъдат оставени, докато приключат всички проверки и ревизии. Ръководството на ЦСКА изплати и заплатата на Иван Стоянов. Според официалната информация от "червените" клуб, забавянето на паричното възнаграждение се дължи на "техническа грешка". Стана ясно още, че треньорът на вратарите Стоян Колев е напуснал клуба. Договорът му е прекратен по взаимно съгласие.

Предстартова треска кипи и сред феновете на "Берое". Предварителната продажба на билети върви с пълна пара и на градския стадион под Аязмото се очакват 10 хиляди гърла да подкрепят мощно своите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай