ЦСКА и "Титан" се удрят с компромати

ЦСКА и "Титан" се удрят с компромати | StandartNews.com

Мениджър погна "армейците" за 800 000 лв. в съда

Войната между Александър Томов и "Титан" избухна със силата на атомна бомба днес. Един от бившите собственици Иво Иванов обвини сегашния главен акционер, че съставя документи с невярно състояние.

"Съставят споразумения за разсрочване на дълговете зад гърба на хората, на които имат да дават. Ние имаме такова, без да сме го подписали", скочи Иванов пред "Спортал" в отговор на пресконференцията на Томов от минала седмица.

"ЦСКА го грози наказание да не вземе лиценз за Европа за 3 години, а на четвъртата да участват без приходи. Финансов феърплей не значи, че има дългове, а че не може приходите да надвишават разходите. В момента ЦСКА печели около 1 млн. и 200-300 000, а разходите им са 8! Излъга и за дълговете, които е оправил от 16 млн. Как стана - опростихме им ги. Те само ги изтриха с гумичка. В момента ЦСКА е над 23-24 млн. задължения, само 9,5-10 млн. са към НАП. По мое време бяха 5,3. Значи не плащат нищо. Като не вземат лиценз, защо дават по 15 000 евро заплати? Публична тайна е, че плащат по 15 000 лв., а останалото е бонуси. Не сме искали да местим ЦСКА в Радомир, други хора го измислиха", завърши Иванов. Клубът реагира с остра декларация и обяви, че вината за проблемите идва именно от "Титан".

"Изказванията са смехотворни. Защо системно не плащаха и ако УЕФА ни накаже - те са преки виновници", пише в нея.

В същото време Георги Градев заведе дело срещу клуба за 800 000 лв. неизплатени комисиони по трансфери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай