ЦСКА и Локомотив не излъчиха победител

ЦСКА и Локомотив не излъчиха победител | StandartNews.com

Отборите на Локомотив (София) и ЦСКА завършиха 1:1 в мач от 9-ия плейофен кръг на "А" група. Емил Гъргоров откри резултата в 70-ата минута, а секунди преди края на срещата Маркиньос изравни.

В даденото от рефера продължение армейците имаха реална възможност да стигнат и до трите точки, но опасен изстрел на Пламен Крачунов с глава профуча покрай лявата греда.

Червените започнаха двубоя силно и още в 8-та минута Николич стреля, но Митрев успя да избие в корнер. През 28-тата минута домакините за малко да открият резултата. Причиненко позволи на Трифонов да му отнеме топката отляво на аутлинията.

В 37-та минута Александър Тунчев уцели греда и така изпусна най-чистото попадение до момента. До края на полувремето имаше претенция да дузпа в полза на ЦСКА, а Емил Гъргоров изпусна чисто положение на "Локомотив".

През второто полувреме червените имаха няколко положения, но Марин Оршулич и Марио Бъркаляча не успяха да реализират. За "Локомотив" пропусна Владислав Романов.

В средата на полувремето Стефан Николич си изпроси 2 жълти картина в рамките на три минути и заслужено беше изгонен. Първият гол падна в 78-та минута, а негов автор бе Емил Гъргоров. Когато железничарите вече се виждаха победители Маркиньос с мощен шут изравни резултата.

В добавеното време Валентин Илиев и Пламен Крачунов изпуснаха да донесат първата пролетна победа за ЦСКА. Така ЦСКА ще завърши сезона на 5 място а Локо остана 4-ти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай