ЦСКА и "Локо" (Сф) врътнаха 0:0 за Купата

ЦСКА и "Локо" (Сф) врътнаха 0:0 за Купата | StandartNews.com

Своге. ЦСКА и Локомотив София направиха безлично нулево равенство в първия четвъртфинал за Купата на България. Мачът се игра градския стадион в Своге. Това бе повторен дебют на треньора Милен Радуканов начело на "червените".

Двубоят не предложи особени футболни достойнства на около 1000 зрители на стадиона, а темпото през голяма част от мача бе, меко казано, приспивно.

Двата отбора се отличиха с три-четири по-сериозни голови положения. ЦСКА удари две греди, "Локо" отговори с една и мачът не се запомни с нищо повече.

"Червените" бяха с една идея по-агресивни, но това не им стигна за победата. В края Локо вдигна оборотите и можеше и да стигне до успех, но попадение на Крум Бибишков бе отменено поради засада.

"Положението е тежко. Предстои ни много работа, но не очаквайте чудеса. Можехме и да победим, но е добре, че и не загубихме", коментира Радуканов. "Не стана качествен мач, но все пак постигнахме добър турнирен резултат на чужд терен - 0:0. И двата отбора имат шансове в реванша. Може би ние имаме леко предимство, защото ще сме домакини", заяви Радуканов.

"Стана интересен двубой, имаше напрежение и в двата отбора. Създадохме положения, но не ги отбелязахме. Задачата ни е още по-трудна за реванша, но ще мислим когато му дойде времето", заяви пък колегата му от "Локо" (Сф) Емил Велев.

"Имаше доста брак - и в разиграването, и в завършващата фаза. Още в събота ни предстои тежък мач във Враца срещу "Ботев". Знаете какви са целите ни, ако продължим за Купата, ще е само бонус", добави Кокала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай