ЦСКА и "Ботев" отиват в съда

ЦСКА и "Ботев" отиват в съда | StandartNews.com

"Червените" обвиниха мениджър в кражба на документ

ЦСКА ще даде "Ботев" на съд след отказа да бъдат платени 250 000 евро за Анисе. Те се полагат като процент от продажбата на халфа в "Лудогорец". От Пловдив обаче отбиха претенциите на "червените". "Не споделям мнението на "Ботев", но го очаквах. Те искат нещата да се проточат във времето и да отидем на съд, което най-вероятно и ще стане", заяви изпълнителният шеф на ЦСКА Сашо Тодоров . "Атаките на Георги Градев и Радостин Василев мога да ги определя като смехотворни. Има хора, които ще се заемат с тях", закани се Тодоров. "Докато има дела, които са от времето на "Титан", ще говорим за източване на клуба. Няма да отговарям на Венци Живков".

По-рано през деня ЦСКА пусна декларация във връзка с документа, пуснат от мениджъра Георги Градев, според който клубът е платил 80 000 евро комисиона на мениджър за трансфера на Буш.

"Този документ е невалиден поради следната причина: само ден след неговото издаване Буш се е отказал от своя мениджър и е подписал за това съответния документ. Поради тази причина ангажиментът на ЦСКА към румънския мениджър е отпаднал", се казва в декларацията. "Проблемът е в продължаващата арогантност и алчност на група лица, които не само участваха в опита за фалиране на най-титулувания български клуб, но които и днес, използвайки крадени документи, се опитват да продължат източването на любимия клуб и да сложат в джоба си поредните мръсни пари".

"Стяуа" души около Буш

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш може да се завърне в Румъния. Поне според тамошните издания, които пишат за интерес на "Стяуа" към голаджията. Румънският гранд е готов да купи нападателя за около 1 милион евро, твърдят медиите, което намирисва на голяма партенка.

"Чувствам се прекрасно да съм лидер в класирането при голмайсторите и отборът ми да е начело", твърди Буш пред пратениците на румънските медии в Анталия. "Вие ми казвате за оферта от "Стяуа", за което не знам как да отговоря. В ЦСКА се чувствам добре и смятам да изпълня контракта си докрай. От него имам само още шест месеца", твърди румънецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай