ЦСКА близо до секира в УЕФА

ЦСКА близо до секира в УЕФА | StandartNews.com

Уволнение заради заплахата, агитката отказа протест

ЦСКА е пред сериозни санкции заради нарушен финансов феърплей, обяви шефът на лицензионната комисия към БФС Красин Кръстев по bTV Action. "Червените" имат просрочени дати за погасяване на задълженията си, като вчера беше последният срок за това. Те са обслужвали задълженията по договора по придобиване на собствеността от "Титан".

Лицензионната комисия трябва да изготви доклад до УЕФА до 15 октомври за състоянието на ЦСКА, след което централата ще се произнесе за наказанието на клуба. То варира от глоба до отнемане правата за участие в евротурнирите за срок от 2 г. Според "Стандарт" неразбориите около финансите са довели до заповед за уволнение на главния счетоводител и касиерката. Последните обаче са извадили болнични и за момента ЦСКА не може да ги пипне. А поредната лоша новина дойде, че и обжалването срещу Томаш Черни беше загубено. Вратарят от Чехия има да получава 77 000 евро.

В същото време публиката се разцепи за протест пред парламента в петък. Активисти от сектор "А" се събират там заради базите. От "Г" обаче няма да участват, тъй като чакат правителство, пред което да надигнат глас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай