ЦСКА без гол при дебюта на Любо Пенев

ЦСКА без гол при дебюта на Любо Пенев | StandartNews.com

ЦСКА не успя да вкара гол в днешния мач срещу "Берое", с което претърпя поредното поражение. Двубоят от 6-ия кръг от плейофите на "А" група завърши при резултат 0:0 и бе дебютен за треньора на "червените" Любо Пенев.

"Берое" остава пети в класирането с актив от 45 точки. ЦСКА пък е с две точки повече - на трето място с "Литекс", който в неделя играе срещу "Локомотив" (София).

Пенев: Головете ще дойдат

„Много доволен съм от момчетата, както и публиката, която винаги е с нас. Играчите изпълниха почти перфектно това, което работихме в тези два дни. Тези, които са гледали мача са видели, че имахме три или четири положения. След като създаваме ще вкараме. Според това, кой как се представя се налагат ротациите". Това заяви настаникът на ЦСКА Любо Пенев след равенството. 

„Всички трябва да са много търпеливи и да има интензивност в играта ни. След като има шанс да се подаде на свободен съотборник, трябва да се направи. Лудогорец в добро предизвикателство, имаме цяла седмица да се подготвим", коментира той по повод предстоящия мач на армейците. 

Апкарян: Бяхме настроени за победа

"В днешния мач излязохме с настройка да победим и в началото бяхме агресивни, но ни липсваше завършващият удар. Това беше равностоен мач с много такитка. Беше ясно, че който сгреши, той ще загуби", каза от своя страна помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян.

"Аз обаче съм доволен от момчетата, защото те показаха много от нещата, които искахме да видим. Както виждате, Берое във всеки мач дава максимума, събира точки, накрая ги смятаме и ще видим до къде ще стигнем и за коя позиция ще ни стигнат ", сподели още той. 

"Имаше разлика през втората част. ЦСКА създаваха напрежение пред вратата ни, но не ни затрудниха нещо с някакво голово положение", добави Апкарян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай