Треньорът на ЦСКА вдигна ръце

Треньорът на ЦСКА вдигна ръце | StandartNews.com

Един чужденец зачезна, трима се хванаха за краката

Трудно се работи така, призна треньорът на ЦСКА Галин Иванов. Той отново бе притиснат с въпроси за бъдещето на клуба и вдигна ръце. "Дайте да говорим за футбол. На другите въпроси да говорят Тодор, Милен, Манджуков и хората от УС", тросна се Иванов. Младият специалист бе принуден да отнеми сутрешната тренировка. Причините - нямало пари за витамини. От този проблем плачеше и Стойчо Младенов.

Галин разкри, че не се е срещал с шефовете. Единствено Ивайло Манджуков му бил обещал, че ще има пари за заплати. "Дано стане до мача с "Локо"", пожела си треньорът.
Междувременно във вчерашната тренировка участие не взеха трима от чужденците в ЦСКА - Маркиньос, Максимс Уваренко и Амансио Фортеш. Те се обявиха за контузени. Стивън Сънди също не присъства на "Армията". Той все още решава големи проблеми с Испания.

По-рано през вчерашния ден "CSKA.tv" пусна опровержение на информациите, че Ивайло Манджуков ще се става мажоритарен собственик на ЦСКА. "Армейци, във връзка с появилите се информации, свързани с Ивайло Манджуков и твърденията, че иска да стане мажоритарен собственик на отбора, искаме да ви съобщим, че в тази информация няма и капка истина. Г-н Манджуков не е давал подобни интервюта и не е правил такива изказвания", гласи обръщението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай