Топузаков сплотява "Левски" в Правец

Треньорът продължава да пази обет за мълчание

Топузаков сплотява "Левски" в Правец | StandartNews.com

"Левски" ще запълва дупки в подготовката с лагер в Правец. Треньорът на "сините" Елин Топузаков реши да изолира тима за 5 дни. Той взе това решение днес. В четвъртък вечерта Топчо реши да възнагради футболистите с гарнизон 48 часа, преди да ги отдели от съпругите и приятелки. В хотел "РИУ" столичани ще сплотяват и колектива. Те ще изглаждат напрежението, което избухна между българи и чужденци след загубите от ЦСКА и "Ботев". Топузаков успя да го тушира, като отказа да взема тима на лагер преди мачовете с "канарчетата" за първенство и гостуването на "Локо" (Пд). Този път обаче Елин едва ли ще позволи на футболистите да посетят местния пиано бар, както бе преди около 2 години. Тогава играчите прекалиха със "сплотяването" на колектива и се забъркаха в куп скандали.

На "Герена" се надяват, че ще успеят да вкарат във форма за двубоите с "Черно море" и "Лудогорец" играчите, които лекуваха травми. Треньорът Елин Топузаков пък ще продължи да пази обет за мълчание преди двубоите, докато не натрупа повече победи. В момента Топчо има на сметката си 2. Досега той говори единствено след срещите. "Можеше да вземем по-изразителна победа над "Локомотив". Трябваше да бъдем малко по-агресивни", обяви Елин след победата 2:0 на "Лаута". Той отново даде шанс за изява на младок - Стивън Петков, който асистира за първия гол.

Камбуров: С парите е тежко

Звездата на "Локо" (Пд) Марто Камбуров в прав текст призна, че на "Лаута" има финансови сътресения. "Аз съм играч, гледам да играя, не е лесно, тежко е положението, но ще играем един месец за нас. Има треньори и ръководство, към тях въпроси от финансова гледна точка", изказа болката на съблекалнята голаджията. И добави: "Не мисля, че "Левски" бяха някаква страшна класа. Нормално е отбори с повече пари да имат предимство пред всички останали. Никой няма да подкрепя "Любимец" и Гоце Делчев, нормално е това във футбола", каза Камбуров.

Братя Белаид размениха съблекалните

след мача на "Лаута". Аймен от "Левски" отиде в при бившите си съотборници от "Локо", за да се поздрави с тях. Брат му Тижани се озова в съблекалнята на "сините". Резервата искаше лично да се извини на Даниел Димов за зверското влизане, заради което получи и червен картон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай