Топчо потушил пожар в "Левски"

Топчо потушил пожар в "Левски" | StandartNews.com

София. В съблекалнята на "Левски" цари мир и любов, а причината е Елин Топузаков. Това разкри капитанът на "сините" Владимир Гаджев. "Колективът в последните няколко седмици е добър. Когато няма резултати, е нормално да има напрежение. Всеки знае целите и амбициите на "Левски". Когато не играем добре, прехвърчат искри. Имаше такива моменти и в нашата съблекалня. Топузаков проведе много дълъг разговор с футболистите и каза, че иска дисциплина на терена и извън него, когато това е факт, резултатите рано или късно идват. Вече всичко е изгладено", обяви халфът. "Дори да загубим "от "Черно море", климатът в отбора няма да се влоши отново. Категорично! Защо обаче, няма да ви кажа", коментира загадъчно юношата на "Левски". Много хора направиха асоциация с треньорската смяна.
Гаджев обърна внимание и на предстоящия мач с "Черно море". "Надявам се, че ние ще бъдем първите, които ги побеждават в плейофите. Резултатът е без значение. Важно е да продължим победната серия от последните два кръга", каза той.

Националът разкри още, че целта пред "Левски" до края на сезона е класиране за евротурнирите. "Шансовете са големи. Всичко зависи от нас, ако побеждаваме преките конкуренти, ще успеем. Трябва да задържим това ниво, което имаме в момента", отбеляза Гаджев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай