21:30 ч.

24.10.16

2 мин.

0

1

0

Топчо поема "Левски" до Нова година

от Стандарт |

Топчо поема "Левски" до Нова година
Снимка: БГНЕС, архив

Пелето съзря провокации срещу клуба


Елин Топузаков е определен за временен треньор на "Левски" след дезертирането на Люпко Петрович, стана ясно на извънредната пресконференция на спортния директор Станислав Ангелов. Ще му помага Асен Букарев, като така на практика клубът се вслуша в съвета на сърбина, който заяви, че двамата са научили доста неща покрай него и са готови да поемат отбора. Самият Топчо обяви: "Приемам отправеното ми предизвикателство и вярвам, че няма да се окажа само временен вариант. Аз съм амбициозен човек и е нормално да имам такова желание. Преди години, когато бях на 17, мечтата ми бе да заиграя и да се утвърдя в състава на Левски. Сега отново мечтая да се докажа тук, но вече като треньор. Благодарен съм на Люпко Петрович, тъй като ми помогна много през тези 5 месеца, в които бяхме един добър екип. Показа ми много тънкости, а на раздяла ми пожела и късмет в борбата за титлата. Наясно съм, че ни очакват тежки битки", допълни Топузаков.


А Ангелов отново коментира събитията от последните дни. "Ние не сме луди, за да спрем да плащаме, когато върви отборът, а самият той не е изразявал пред мен недоволство, парира той отново обвиненията за спрените премии. - Г-н Петрович често си сменя мнението, дори за 24 часа. Не знам какъв е мотивът му, но това според мен цели разединяването на левскарската общност. В момента се създава смут и дезорганизация, когато отборът върви. Провокациите са много големи. Имам едно наум и съм притеснен относно всички въпроси, които ми задавате. Всички конспирации са с цел да се разедини вървящият напред клуб", допълни Ангелов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:30 · 26.10.2016
Топчо, Пeлeто.....
братчeти ут сиeлу
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент