Томов: Стивън Ло ще помага на ЦСКА

Томов: Стивън Ло ще помага на ЦСКА  | StandartNews.com

София. Босът на ЦСКА Александър Томов заяви, че милиардерът от Хонконг Стивън Ло със сигурност ще помага на "червения" клуб. Томов говори при представянето на Златната и Бронзовите обувки, спечелени от Петър Жеков през миналия век.

Азиатецът в момента гради планове за изграждане на мегапроекта Света София в близост до Елин Пелин. От успеха на това начинание зависи и участието му в издръжката на столичния клуб, пише Гонг.

"Стивън Ло със сигурност ще ни помага. Очаквам този проект Света София да допринесе много за благото на ЦСКА. Не крия, че с него е свързано и обявяването на генералния ни спонсор. Нямам намерение да слагам на екипите някакви неща за по 100-200 хил. лв.", сподели Томов.

"Нашите адвокати спечелиха делата около Нилсон и Тенгариня. Но това е нещо нормално, просто някои от 150-те срещу нас. Решението на съда все още не е окончателно, но това бяха най-скъпите дела."

"Колкото до Гъргоров, няма проблеми при него, ще му платим. Няма притеснения, просто имаме малки разминавания с него за сумите. Колкото до сектор Г, днес очаквам да дойде инспекция и в петък да отворим трибуните му за мача с Ботев", сподели още Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай