Томов: Сделката с "Титан" е на 90 %, Стойчо ще е треньор

Томов: Сделката с "Титан" е на 90 %, Стойчо ще е треньор  | StandartNews.com

София. Бившият президент на ЦСКА Александър Томов заяви пред Стандарт, че преговорите с "Титан" са почти приключили. Той добави, че Стойчо Младенов ще е новият треньор на "червените".

"Към момента не мога да кажа, че има сделка, но очаквам утре всичко да завърши. 90 към 10 процента сделката ще се случи в полза на "Червени шампиони", каза Томов, който категорично заяви, че няма намерение да става президент на "армейците".

"Просто участвах в схемата да спасим клуба. Категорично другата възможност бе фалит", каза Томов.

Според него едва ли Стойчо Младенов ще изведе ЦСКА утре, но очаква това да се случи в други ден.

"С "Титан" остават дребни детайли по финализирането. Очаквам адвокатите и финансистите да ги изчистят утре", заяви още Томов като не пожела да цитира имената на бизнесмените, които ще помагат.

"Достатъчно известни личности са и всички ще ги видят като си купят акции. Имам заявка от тях, очаквам потвърждение", застрахова се той.

Томов изрази притеснение как ще се сглоби отбор за 4-5 дни, тъй като ЦСКА разполага с 4-5 футболисти.

Бившият президент на ЦСКА заяви, че той и неговите хора поемат невероятен риск да тръгнат от минус 10 милиона лева. Томов призна, че има плащания, които трябва да се извършат преди началото на първенството, които от Титан са обещали да направят.

Според Томов не е задължително да се дадат веднага заявените от Димитър Борисов 2,5 милиона лева, тъй като някои от сумите могат да бъдат предоговорени или разсрочени. "Надявам се от БФС да проявяват разбиране", каза още Александър Томов пред Стандарт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай