Титлата е наша, отсякоха "орлите"

Титлата е наша, отсякоха "орлите" | StandartNews.com

България ще има нов-стар шампион, категоричен бе Георги Дерменджиев, въпреки че "Лудогорец" не успя да вземе 3 точки във второ гостуване поред. След 0:1 от "Левски", дойде и 2:2 срещу "Локо" (Пд). "Играчите искат да побеждават да са шампиони. Ще вземем титлата, разбирате ли?, отсече спецът пред журналистите. "Мисля че направихме добър мач, въпреки резултата. През първото полувреме им дадохме да играят с топката, но с корекциите владеехме положението. Изравниха ни от фаул. Очаквах такива неща след влизането в Шампионската лига. Голяма еуфория беше. Но не смятам, че сме играли зле, а добре", продължи спецът. Той обяви, че в Разград няма резерви и титуляри повод твърденията, че пренебрегна Кешеру. Румънецът пак влезе като резерва и отново вкара гол, както и Пилзен.

"Имаме много национали. Това ще наруши подготовката", притеснява се Дерменджиев преди битката с "Базел" в Шампионската лига. "Орлите" най-вероятно ще откажат и плануваната контрола с катарци в Албена. Вместо това ще имат мач с втория си отбор на базата. "Не искам играчите да са под напрежение, макар и приятелски мач", обоснова се Дерменджиев. Паузата обаче идва добре за Сисиньо, който получи травма на "Лаута" и ще може да се възстанови.
Треньор на "орлите" обаче обра овациите на всички на почивката. Любомир Шейтанов се качи на трибуната, за да поздрави и прегърне един от най-големите футболисти в историята на "черно-белите" Аян Садъков, който страда от множествена склероза. Бившият национал се трогна от жеста и не скри емоции. Шейтанов, който работи и на "Лаута" като треньор на вратарите, помоли двамата за бъдат снимани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай