Татуиран аматьор дойде на "Армията"

Татуиран аматьор дойде на "Армията" | StandartNews.com

Поредните двама кандидати за слава се появиха на "Армията". Даниел Манджуков и Кристофър Асенов се включиха в тренировката на ЦСКА.

Манджуков е роден на 16 юни 1993 година. Защитник, висок 178 см. Юноша е на пазарджишкия "Бенковски", като е минал и през школата на "Локо" (Пловдив). За последно в бил в "Хебър" (Пазарджик). Татуираният Кристофър Асенов пък идва от австрийския аматьорски "Винер Нойщад". Той никога не е бил професионален футболист. Роден е на 22.03.1991 година. Халф, висок 175 см. Според официалната информация в Австрия българинът е ставал юношески шампион с ГАК и юношески шампион на България. С който отбор - Господ знае. Свидетели споделиха, че и двамата вероятно ще тренират за първи и поселеден път на "Армията".

Тренировки започна и Валентин Илиев. Бившият капитан на ЦСКА засега само поддържа форма. Той е дал дума да облече "червения" екип лично на Христо Стоичков, стига обаче нещата в клуба се нормализират. Камата ухажва и друг любимец на сектор "Г" - Емил Гъргоров. Паро Никодимов пък договаря за връщане на "Армията" защитника Ибрахима Гай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай