Стряскат с наредба Божков и Ганчев

Стряскат с наредба Божков и Ганчев | StandartNews.com

Босовете спокойни, проектът им стартира в понеделник

От централата на БФС на "Иван Асен II" размахаха наредбата за лицензите, за да охладят еуфорията, обзела феновете на ЦСКА. Последните нямат търпение да се стартира проектът, който ще върне славата на тима. Зад него ще стоят Васил Божков и Гриша Ганчев. Според хора от централата Изпълкомът ще бъде с вързани ръце заради точка 3 на член 31. В него пише следното: Съществени промени в правната форма на клуба, като: а) промяна на седалище - в населено място извън територията на областта, съгласно административно-териториалното деление на страната; б) промяна на име - без запазване на връзка със съществуващото; в) промяна в основните клубни цветове; г) продажба на акции/дялове между отделни клубове, с което може да се получи несъстезателно предимство за тях; по време на съответния период по ал. 2, се смятат за прекъсване на членството. В тези случаи клубът не се допуска до участие в лицензионната процедура, съответно полученият лиценз се отнема.

Екипът на Васил Божков обаче не се стресна. Адвокатите му са сигурни, че проектът ще получи зелена светлина. Същото твърдят и независими специалисти пред "Стандарт". Първо - няма да има сливане на клубове. Второ, "Литекс" ще си запази името и ще си добави ЦСКА. Единственият проблем е, че ловчанлии са заявили стадиона си пред УЕФА. И тази пречка обаче ще отпадне, защото Гриша Ганчев стартира мащабен ремонт. Това ще наложи преместването на "Васил Левски" или "Българска армия". Очаква се в близките дни Божков и Ганчев да излязат с позиция, а проектът им ще стартира в понеделник.

Кукоч: Това е като секс без жена

Колоритният ляв бек на ЦСКА Тончи Кукоч за пореден път прояви ексцентричността си в социалната мрежа "Фейсбук". "А" група без ЦСКА е като да правиш секс без жена", избухна хърватинът днес. В коментарите феновете на "червените" подканват Кукоч да остане на "Армията". Левият бек вероятно цели да се хареса на новите босове на "Борисовата градина", за да може да остане в ЦСКА. Припомняме, че преди няколко дни той изригна пред медиите и заяви, че си тръгва, защото само го правят на маймуна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай