Стойчо жертва 7 футболисти

Стойчо жертва 7 футболисти | StandartNews.com

Мболи пред договор за 3 г. във Филаделфия

Резилът на ЦСКА в Европа може да се окаже фатален за 7 футболисти, научи "Стандарт" в часовете преди дербито с "Левски". Евентуална загуба снощи със сигурност ще катализира чистката на "Армията", но и победа едва ли ще спаси набелязаните от Стойчо Младенов. Треньорът търси виновници за неуспеха в Европа, тъй като недоволството сред публиката е невероятно. Мащабната селекция при липса на спонсор и сигурно финансиране подлуди и най-яростните защитници на Младенов. Доста "червени" запалянковци поискаха оставка на треньора веднага след падението в Кишинев.

В същото време стана ясно, че вратарят на ЦСКА Райс Мболи най-вероятно ще премине в тима от американската Сокър лига "Филаделфия Юниън". Националът на Алжир ще подпише за три години. Цитира се освобождаваща клауза от 300 000 евро.

"Има интерес, разглеждам внимателно всички опции", добави алжирският национал, който предизвика интерес в куп европейски клубове след силните игри на световното първенство.

Иначе МВР забрани планираното преместване на агитката на ЦСКА в сектор "А" на снощното дерби с "Левски". От клуба съобщиха, че полицията забранила билетите от сектор "Г" да важат за централната трибуна, каквото съобщение излезе в събота. "Червените" тартори не се отказаха от протеста. Те заявиха, че няма да пуснат привърженик в сектор "Г", а ултрасите бяха призовани да връщат билетите и да доплащат 4 лева за "А".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай