Стойчо Стоев: Равенството не е успешно, но не е и лошо

Стойчо Стоев: Равенството не е успешно, но не е и лошо | StandartNews.com

Разград. Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели след нулевото равенство в първия мач от третия предварителен кръг в Шампионската лига между "орлите" и тима на Партизан, че не е очаквал противниците да играят толкова защитно в Разград. 

"Не бих казал, че това равенство е успешно, защото искахме да победим и поведението ни на терена беше такова. За съжаление не се получи. Очаквахме, че малко по-открито ще играят, но това си е тяхната тактика. Това 0:0 не е лошо - на пръв поглед за нас е разочароващо, но не е лошо", коментира Стоев пред "Диема".

Треньорът изрази съжалението си, че момчетата му не са успяли да отбележат при някоя от възможностите си. "Създаваме положения, за съжаление не вкарваме – от там добиваме неувереност и следващото положение пак го изпускаме. Футболистите трябва да се справят с головата суша. Тренировките ни са насочени най-вече към атакуваща игра – контрол над топката, създаване на положения и реализиране. Хубавото е, че не ни вкараха гол. Мисля, че двата отбора ще влязат на равни начала в реванша и само публиката ще им бъде предимство."

Стойчо Стоев обеща, че в Белград след седмица "орлите" ще играят атакуващ футбол. "Ще отворим играта и ще опитаме да вкараме."

Наставникът съобщи, че Витиня, който беше сменен принудително в началото на второто полувреме, има счупена фаланга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай