Стойчо Стоев отговори на Партизан за милионерите

Стойчо Стоев отговори на Партизан за милионерите  | StandartNews.com

Разград. „И българските отбори говорят, че сме милионери. Не знам защо се вторачват в нас, няма лошо, пожелавам им и те да станат милионери. И Лацио беше по-богат от нас отбор. Не винаги парите са измерение в даден мач, може би във времето помага. Нормално е за Партизан, те си гонят някакви неща, може би я има и думичката „реваншизъм". Има два мача, ще видим накрая", сподели наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев по време на пресконференцията си преди утрешния мач между Лудогорец и Партизан. Срещата е от третия квафиликационен кръг на Шампионската лига.

Стоев отговори на своя колега начело на Партизан Марко Николич, който определи разградчани като богат клуб.

„Нормално е да има разлика от мачовете с Партизан преди година, все пак мина много време, вкарали са нови кадри от школата си, имат нови футболисти. Добър отбор, технически доста добре стоящи на терена, тактически грамотни. Предстоят ни два доста сериозни сблъсъка", каза още наставникът на разградчани.

„Стремя се да правя реален разбор на случилото се в мачовете, за да излезем от ситуацията спокойни и това да проличи в следващия мач. Има много предпоставки да се чувстваме уверени. Имаме футболисти, които добре знаят цената на мачовете с Партизан, футболисти – много добри професионалисти", коментира още Стойчо Стоев.

„Искаме да отидем още по-нагоре и това е нормално. Искаме да преодолеем отбора на Партизан, всеки противник би мислил по същия начин. Срещу сръбски отбори се играе трудно, те винаги са сериозни опоненти", каза още Стойчо Стоев.

В двубоя няма да вземат участие Козмин Моци, Йордан Минев, Ангуло, Александър Барт, Георги Терзиев, каза още Стойчо Стоев.

"Гробар" предвиди 0:1 с негов гол

Поредната порция сериозни закани към "Лудогорец" изсипаха от "Партизан" в часовете преди двубоя. Голаджията на сърбите Петър Скулетич даже обяви с колко ще бият гостите. "

Аз лично ще бъда доволен на всякаква победа в Разград, но това, което искам, е да запазим мрежата си суха. Предвиждам победа за "Партизан" с 1:0. Естествено, че ми се ще аз да забия победен гол и усещам, че точно така ще стане", заяви със самочувствие Скулетич.

Нападателят разкри и други интересни подробности: "Гледахме много видеа с мачове на "Лудогорец". Изградили сме си стратегия, защото сме наясно в детайли с играта на българите. Всички в "Партизан" сме безкрайно фокусирани и мотивирани. Аз като нападател знам, че ще се изправя срещу много класни и високи на ръст защитници на "Лудогорец". За нас не е хубаво, че в последните си три мача българите буксуват и се провалят. Това означава, че срещу нас ще бъдат под натиск да се докажат".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай