Стойчо приплака за нови в "Левски"

Стойчо приплака за нови в "Левски" | StandartNews.com

Близо сме до трансфер, обяви Георги Иванов

Станахме като отбор от едно време, пътуваме с 16 души за мача с "Лудогорец", обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. "Сините" не успяха да уредят Курдов и Диаби, а Минев е наказан. "Няма картотеки, няма външни полузащитници, но пък има хъс. Не мога да не призная, че "Лудогорец" може би е в ролята на фаворит. Виждате, че привлича футболисти дори от първа бразилска дивизия. Не вярвам да има с какво да се изненадаме, освен ако те не пуснат някои от новите футболисти, които не съм наблюдавал и не знам какъв футбол практикуват", каза още Стоев. Той обяви, че Михаил Александров няма как да дойде в "Левски".

"Има развитие и смятам, че ще има нещо най-късно в началото на утрешния ден (б.р. днес. Трябва да получим отговор за единия желан футболист. Двамата футболисти, с които преговаряме от една седмица имат договори и правим всичко възможно да ги прекратят, за да можем да ги вземем без пари. Много е трудно да вземеш свободни играчи без пари, а след това да ти дават класа. Ние се опитваме хем да не плащаме на клубовете, хем да не даваме големи заплати. По принцип трябва или да плащаш на клубовете, или да взимаш свободни агенти, но голяма класа и да им плащаш сериозни заплати", заяви Гонзо. Той обяви, че "Левски" не иска да рискува с Курдов заради делото с Астана, а Диаби чака служебна картотека от ФИФА.

Румънец умува за "Лудогорец"

Да, може да премина в "Лудогорец", призна днес румънският нападател Клаудиу Кешеру. В момента той е играч на "Ал Гарафа" от Катар, но търси начин как да си тръгне оттам. "Искам отново да играе в Европа. До събота ще знам дали това ще стане или не", каза още Кешеру. "Лудогорец" отправи оферта за него на арабите, но те я отхвърлиха. Явно сега той се мъчи да дойде в Разград като свободен агент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай