Стойчо Младенов: ЦСКА е в стабилни ръце

Стойчо Младенов: ЦСКА е в стабилни ръце | StandartNews.com

Екзекуторът на "Ливърпул" Стойчо Младенов отваря нова страница в своята треньорска кариера, като от днес започва работа начело на египетския "Ал Итихад". Бившият треньор на ЦСКА, който ръководи "червените" през миналия сезон, дори в Египет следи какво се случа с любимия клуб.

"Тръгвам спокоен, защото ЦСКА е в стабилни ръце. Изживяхме трудни моменти в последните две години. Гордея се с работата на моя екип. Бяхме първи. В подобна ситуация само аз и ЦСКА можем да оцеляваме. В немотия, със селекция от клипчета", казва Младенов пред "Труд". Той няма отговор защо се провали мисията за спасение на ЦСКА в "А" група, но е убеден, че подготвеният от него отбор е имал сили да се пребори за титлата с Лудогорец.

"Ненапразно казах, че Томов и Манджуков трябва да плащат и да не се бъркат по темата футбол. Още на коледното тържество бях готов да си тръгна, защото видях накъде отиват нещата. Две години повтарях, че ЦСКА не е спасен", допълва бившият нападател, който не изключва възможността да заработи един ден отново на "Българска армия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай