Стойчо: Аз ще съм главният в "Левски" (ОБЗОР)

Стойчо: Аз ще съм главният в "Левски" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Ако исках спокойствие, щях да си стоя у нас, каза треньорът

Стойчо Стоев официално е новият треньор на "Левски", след като подписа договор за 2,5 години. Шампионът с "Лудогорец" не изневери на себе си и още при първата си медийна изява на "Герена" зарази всички със своето спокойствие и реалистичен поглед. Специалистът вече работи по селекцията на "сините". "Аз ще съм главният в отбора и ще взимам решенията. Има леко притеснение за селекцията, защото закъсняваме, но с Гонзо работим по въпроса от събота, когато се срещнахме и се разбрахме бързо. Не е вярно, че взимаме Златински, Кишада и Барт от "Лудогорец", каза Стоев.

С думите му се солидаризира Гонзо, който обяви, че той и всички в клуба ще слушат Стоев и ще му помагат. Новият треньор изрази увереност, че с Георги Иванов ще сформират успешен тандем.

"Надявам се да върна "Левски" в челото на класирането, както му подобава. За титла обаче към момента е нереалистично да се говори. За мен е чест да поема отбора, самото име "Левски" бе това, което ме спечели", сподели "синият" треньор. Стоев разкри, че взима със себе си на "Герена" за помощник Явор Вълчинов.

"Имам си мои виждания и изисквания, които ще внедря. Истината е, че допреди няколко години не съм си и мечтал да поема някога "Левски". Не ме притеснява, че Херо се отказа. Убеден съм, че имам сили да изведа "Левски", където му е мястото", заяви още Стойчо Стоев.

Седянка ядоса Георги Иванов

Любопитен момент съпътстваше началото на брифинга на "Герена". Силният човек в "Левски" Георги Иванов се изнерви на това, че няколко журналисти нахално си говореха, докато самият Гонзо отговаряше. "Хайде, приказвайте си, няма проблем, аз ще млъкна", изстреля Иванов и смрази бъбривата групичка. После обаче Гонзо демонстрира сибирско спокойствие и дори въпрос за Херо не го смути. "Не работим по привличане на играчи по списък от Херо, защото няма такъв. Ще взимаме футболисти и за съжаление ще освобождаваме такива. Трябва да се впишем в бюджета", каза Гонзо. И добави: "Надявам се Стойчо Стоев да направи, така че "Левски" да има облик. Никой не назначава треньор с идеята да го уволни след 55 дни, както стана с Пепе Мурсия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай