Стоилов: Не вярвайте на спекулациите за Балъков

Стоилов: Не вярвайте на спекулациите за Балъков  | StandartNews.com

София. Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов заяви, че старши треньорът Красимир Балъков се ползва с доверието на ръководството в ловешкия тим въпреки неуспешния старт на сезона. Снощи "оранжевите" записаха второ поражение в А група - с 0:2 като гост на Локомотив София.

„Не мисля, че треньорът беше причината да играем толкова слабо днес. Аз лично не видях нито един свеж човек от нашите на терена. Това може би се дължи на отпадането ни от Дьошгьор, но нека да не правим коментари веднага след мача, когато сме афектирани. Утре ще преценим какви мерки да вземем", каза шефът на тима.

„Не вярвайте на тези спекулации, Балъков се ползва с доверието на цялото ръководство, откакто стана треньор на отбора. Не сме мислили да се разделяме с него", каза Стоилов.

„От това положение трябва да излезем сами. От тук нататък напрежението ще бъде в нашите футболисти и ще проличи колко от тях могат да играят под напрежение", завърши главният мениджър на Литекс.

„Заслужена победа на Локомотив на фона на това, което показахме. Това не беше лицето, което до този момент съм виждал. Може би на фона на последния мач, на който изиграхме в Унгария, в който хвърлихме много сили и момчетата се раздадоха на терена до последно, съставът не бе във физическо състояние, за да може да се противопостави на Локомотив", коментира от своя страна Балъков.

„Това не е оправдание, а реалност. Разбира се, че двете загуби в началото на сезона ме притесняват", каза треньорът на Литекс.

„Късата подготовка, която направихме също оказва влияние. Не бяхме готови за началото на първенството. Това бе най-слабият ни мач до този момент", допълни Красимир Балъков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай