Стоичков помага на болен от рак колега

Стоичков помага на болен от рак колега | StandartNews.com

Христо Стоичков отново показа добро сърце, като подаде ръка на бившия национал Живко Господинов, който води битка с рак на белия дроб, съобщи "Петел".. Приятели на варненската футболна легенда организират търг за набиране на средства за последния етап от лечението на великолепния халф.

Търгът ще се проведе между 15 и 20 март в реномирано варненско заведение и на него ще бъдат представени фланелки на бивши и настоящи известни футболисти, за които бизнесмени ще наддават. Екипите са оригинални, обличани от футболни знаменитости като Христо Стоичков, Наско Сираков, Любо Пенев, Ради Здравков, Владислав Стоянов, Козмин Моци, Марселиньо, Мартин Камбуров, Ивайло Чочев, Енцо Мареска и Пауло Дибала ("Палермо"), Адем Ляич ("Рома"), Раул Албиол ("Наполи") и Йосип Иличич ("Фиорентина").

"Очакваме също фланелки на Стилиян Петров, Мартин Петров, Гонзо и други футболни величия. Такова нещо се прави за първи път във Варна и ние сме направили стройна организация, за да окажем своята морална и материална подкрепа на Живко в най-важната му битка в живота", заяви треньорът Атанас Атанасов, приятел на Господинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай