Стоев: Скука в "Левски" няма

Стоев: Скука в "Левски" няма | StandartNews.com

Христов почна, "сините" чакат мистериозен нигериец

Скука при нас няма как да има. Това обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев по повод информациите, че "сините" очакват нигериец. "Чакаме отговор за него. Той е нападател. Освен това е млад, само на 20 години. Не бързам да се обвързвам с коментар, защото може и нищо да не стане. Не искам да се ангажирам с имена. Нека първо да видим с нигериеца какво ще стане, тогава вече мога да коментирам", каза Стоев.

Иначе от днес Венци Христов започна подготовка със "сините". "Ние искахме да привлечем Венци Христов още по-рано, но някакви процедурни въпроси с бившия му отбор "Риека" забавиха неговото привличане. Междувременно търсехме и други варианти. Хубавото е, че се решиха нещата", сподели още Стоев. Днес Христов тренира под ръководството на помощникът на Стойчо - Елин Топузаков. Той бе разпределен в групата с играчи, които не взеха участие в контролата с румънския "Виторул" (0:0). Останалите се възстановяваха под ръководството на Роко Перота. В началото на заниманието по традиция Венци Христов беше посрещнат с аплодисменти, както се случва с всеки нов футболист.

В същото време "Левски" получи похвали и от капитанът на конкурента на "сините" за титлата "Лудогорец" - Светьол Дяков. "Мачът с "Левски" не е нещо специално. Те привлякоха добри футболисти, но честно казано аз още не съм ги гледал как играят с новия отбор. Предполагам, че се готвят сериозно, за да гонят целите си", каза Дяков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай