Стоев: Не съм магьосникът от Оз

Стоев: Не съм магьосникът от Оз | StandartNews.com

За труден старт в "Левски" се готви новият треньор Стойчо Стоев. Той заяви пред БНТ, че добре осъзнава предизвикателството, с което се захвана. "В никакъв случай не съм магьосникът от Оз, за да оправя нещата с магическа пръчка. Кризата в клуба е очевидна", каза Стойчо. "След като съм решил да приема предизвикателството, съм видял негативните и позитивните неща. Познавам нещата в "Левски" като страничен наблюдател до този момент. Ще ми бъде трудно, но имам огромната амбиция да работя в този колос на българския футбол", коментира Стоев пред БНТ.

Треньорът не разкри темата на разговора с клубния бос Тодор Батков. "Остава между нас. Разговорът беше доста сърдечен и позитивен", каза бившият нападател на "Локо" (СФ). "Решенията ги вземам аз и нося отговорност. Винаги приемам съвети, изслушвам мненията", отговори Стоев на въпрос дали ще позволява на Георги Иванов - Гонзо да му реди състава.

По повод предстоящата селекция той не скри, че следи ситуацията в бившия си клуб "Лудогорец". "Вече проучвам нещата и имам информация за някои играчи. Теро Мантула отива в Норвегия, Шоко пък чака оферта от Белгия. Вратарят Милан Борян още е състезател на "Лудогорец" и едва ли ще стане свободен агент. Изчаква се евентуалната продажба на Владо Стоянов. Ако се разделят с него, сигурно ще разчитат на Борян", показа информираност Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай