Спряха бунт в "Ботев"

Спряха бунт в "Ботев" | StandartNews.com

Служителите в Коматево останаха с празни джобове

В "Ботев" раздадоха по една забавена заплата и премия на футболистите. По този начин бе спрян бунт за пари, който тлееше тази седмица. Пачки обаче е имало само за играчите, които сега ще са мобилизирани до краен предел за мача срещу "Литекс". Останалите служители в Коматево са останали с празни джобове и излъгани надежди. "Стандарт" научи, че от видеооператори и шофьори, през масажисти до работници в клубното кафе и базата - всички го карат без възнаграждения от Нова Година насам. Логично, сред тях се е надигнало брожение.

Днес част от хората са се оплакали пред Тервел Златев. Изпълнителният директор на "Ботев" е информиран, че ако до няколко дни не се погасят задълженията ще последва масово бягство от "жълто-черния" лагер. В същото време шефовете на пловдивчани са обявили пред треньора Петър Пенчев, че срещата с "Литекс" се явява рубикон. При победа "канарчетата" ще имат голям шанс за класиране в евротурнирите. "Можем да успеем", написа Тервел Златев във фейсбук, след което постна статия за "златния дъжд" от УЕФА, който ще се изсипе при класиране в Лига Европа. Стадионът в Коматево ще се пръска по шевовете срещу ловчанлии. Има останали само 250 билета, които ще бъдат пуснати в продажба утре. останалите места ще бъдат заети от "бултраси" с абонаментни карти.

Фенки вадят гръд пред БГ Роналдо

Фенки на "Ботев" нападнаха Даниел Златков от "Ботев" с голи гърди. Две от тях поискаха от защитника, който е известен като БГ Роналдо, да им даде автограф направо върху сутиените. Любопитната случка стана по време на регулярна среща на Златков с "бултраси" в клубната база вчера. Заедно с него бе и партньорът му в отбрана Пламен Николов, който обаче не предизвика такъв интерес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай