Спасили "Литекс" от линч на "Герена"

Спасили "Литекс" от линч на "Герена" | StandartNews.com

"Ризе" мотае Абди, "сините" уреждат Курдов

Шефовете на "Левски" са взели спешни мерки, за да избегнат грозни сцени в тунела след 2:2 с "Литекс". Двата тима се хвърлиха като на живот и смърт, а след срещата се хванаха и за гушите. Нещата обаче не успели да прераснат в бой, след като домакините набързо прибрали своите играчи в съблекалнята. Преди това пък Георги Иванов едва спря феновете в сектор "В", които искаха да се саморазправят със Стойчо Стоилов. Изпълнителният директор ги предизвика с бурните си реакции в бившата журналистическа ложа.

В понеделник пък на "Герена" ще има дърпане на уши. "Сините" ще скастрят Аймен Белаид и Веско Минев. Първият се подаде на провокациите на гостите след последния съдийски сигнал, а Минев заради червения си картон.

"Изкара и двата жълти лошо, но не смятам, че има нещо фатално", обяви Георги Иванов. Той заяви, че реферът Таско Тасков е ощетил "Левски" като е подминал нарушение в наказателното поле срещу Махмудов. "С времето ще ставаме по-силни. Радвам се, че този отбор показва добри игри, въпреки че ни трябват още играчи. И днес, независимо че бяхме с десет човека, през цялото време търсехме победата и правехме така, че да вземем трите точки", каза Гонзо.

Той разкри, че сагата с картотеката на Атанас Курдов ще бъде решена тази седмица. С това се е заел лично акционерът Александър Ангелов. Либан Абди пък все още се пазари с "Ризе" за прекратяване на договора си. "Литекс" пък заплаши съдията Таско Тасков с жалба. Гостите претендираха за неотчетен гол в тяхна полза.

"Съдиите зад вратите са за очен лекар", заяви Стойчо Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай