След Стойчо съм аз, отсече Гонзо

След Стойчо съм аз, отсече Гонзо | StandartNews.com

Герой от юбилея с шанс за изява с "Берое"

Ако не вземем трофей следващото лято, си тръгвам, отсече спортният директор на "Левски" Георги Иванов. Той стори това в интервю за "bTV". "Когато един треньор няма успехи вече две години, е напълно нормално този треньор да се смени. След Стойчо съм аз. Заявявам това най-отговорно. Представил на собствениците план за стратегия за три години. За две направих много от един клуб, който беше пред разпад. В момента "Левски" е стабилен на всяко едно ниво. Може би не сме стигнали някакви върхове, но всяко нещо е на базата на натрупване. Няма как един директор или треньор да вземе един клуб и да го направи такъв, какъвто го иска", каза още Гонзо.

В същото време Мигел Бедоя си тръгна от "Герена". Испанецът, чийто договор изтича, бе пуснат да се прибере в родината си и няма да вземе участие в мача срещу "Берое" в събота. Той обаче ще се върне и ще започне подготовка със "сините" на 14 юни. "Имам договор до 30 и трябва да го изпълня", категоричен бе халфът.

Иначе на линия за Стара Загора са всички основни играчи без Прохазка. Боян Йоргачевич пък се върна от Сърбия, за да изиграе мача. Така той ще запише пълни минути и срещи за сезона. В групата за двубоя под Аязмото попадна Станислав Иванов. Талантът се прочу, след като вкара изравнителното попадение срещу "Лацио" на юбилея през 2014 г. Младокът, който кара преди време проби в "Ливърпул", ще има възможност да се покаже и в "А" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай