"Славия" си взе паркинг

"Славия" си  взе паркинг | StandartNews.com

Феновете на "Славия" ще разполагат с паркинга на националния стадион "Васил Левски" откъм сектор "Г". Това ще стане днес преди и по време на столичното дерби срещу "Левски". Това съобщиха от клуба в бяло. Тези на "сините" пък ще могат да ползват местата за паркиране от към сектор "Б".

Иначе билетите за дербито бяха пуснати в продажба още вчера в мрежата на Ticketpro. Цената на входните талони е 10 лева за феновете и на двата отбора. "За този двубой ще бъдe отворен 25 вход на сектор "А", от който ще влизат запалянковците на "белите". Те ще могат да купят билети от касата на улица "Гурко". Агитката на Левски ще бъде разположена единствено в сектор "Б", на който ще бъдат отворени 5, 6, 7, 8 и 9 вход. За феновете на "сините" ще работят касите на булевард "Драган Цанков", както и на булевард "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщават още от "Славия". Входовете на националния стадион ще бъдат отворени в 19.45 часа. Днес касите билети ще се продават от 18.00 часа в деня на мача.

Шефът на "белите" Венци Стефанов заяви, че не иска да дава никакви коментари преди мача. "Да не дърпаме дявола за опашката. Ще видим какво ще стане на терена", заяви Стефанов.

Вероятно Стефан Велков най-после ще бъде на линия за "белите". Талантливият централен защитник пропусна първите три мача от сезона заради мистериозна контузия.

В същото време треньорът на "Левски" Люпко Петрович се очаква да заложи на титулярите, които биха шампиона "Лудогорец" преди седмица с 1:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай