"Славия" приюти Домо за 2 години

"Славия" приюти Домо за 2 години | StandartNews.com

На "Овча Купел" изглежда, че най-накрая ще изгрее слънце след мрачното начало на първенството в Първа лига. Днес стана ясно, че нападателят Валери Домовчийски е подписал със "Славия". Бившият голаджия на "Левски", "Ботев", "Черно море" и германските "Херта" и "Дуисбург" подписа за две години. За последно Домо, който има и 13 мача за националния отбор рита за гръцкия "Левадиакос". "Щастливи сме, че той е при нас. Домовчийски е изключителен професионалист. Това, че не е водил подготовка не ме притеснява. Сигурен съм, че той бързо ще влезе в ритъм и ще помогне на отбора да стъпи на крака", заяви пред "Стандарт" президентът на "белите" Венци Стефанов.

Той разкри, че в игра ще се завърне и Стефан Велков. "Проблемите му вече ги няма. Той ще е на линия със сигурност за мача срещу "Локо" (Пловдив). Силно се надявам успехът срещу "Монтана" да върне самочувствие на младите играчи", допълни Стефанов.

Той говори още и за осветлението на ст. "Славия", което за съжаление на "белите" фенове още не е започнало да се строи. "Вярвам, че до Нова година всичко ще бъде готово. Не искам сега да говоря повече по тази тема. Всеки ден се прави всичко необходимо да сложим лампи и да се върнем на нашия стадион", допълни босът на "белите". Вчера "Славия" игра и контрола - срещу "Царско село" на стадиона в Овча Купел

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай