"Славия" би разнебитен "Хасково"

"Славия" би разнебитен "Хасково" | StandartNews.com

"Славия" взе гостуването си на "Хасково" с 1:0 в мач от последния кръг на сезона в А група. Единственото попадение в мача падна в 91-ата минута, дело на Петър Атанасов.

Така "белите" завършиха кампанията на 9-о място с 43 точки, а домакините останаха на последна позиция с 15 точки.

Още преди срещата тимът на "Хасково" е бил раздиран от проблеми. Заради финансови проблеми някои от футболистите на тима отказаха да играят.

"Днес през по-голямата част от мача бяхме равностойни на Славия, но не ни достигна малко да завършим с точка", сподели Белчев. 4 човека в началото на седмицата разтрогнаха договорите по вина на клуба, днес още един футболист отказа да вземе участие в мача. На пейката имахме двама полеви играчи и един вратар. Надявам се в най-скоро време да има яснота около състава и да има отбор в Б група. Там има дума ръководството на клуба, сега не мога да ви кажа", каза наставникът на "Хасково" Стамен Белчев.

"Най-вероятно ще се разделим, ако не се оправят условията за работа в Хасково и всеки си тръгва по пътя", добави той след срещата.

"Аз бях за 9 мача, в които за съжаление в началото тръгнахме добре, но след това бяхме тотални аутсайдери, както в голяма част от първенството. Отборът загуби вяра. Ако имаше пари щеше да е по-добре за футболистите, сигурен съм, че щяха да са по-добри резултатите. Искрено се надявам да бъдат изплатени възнагражденията, затова тренират и са в отбора", допълни Белчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай