Слависти се карат при 1:0

Слависти се карат при 1:0 | StandartNews.com

"Славия" най-накрая спечели мач в "А" група. След 6 поредни загуби, при които "белите" вкараха само 1 гол, сега тимът излъга последния "Хасково" за 1:0 в столицата. Голът вкара резервата Ради Василев в 73-ата мин.

Преди това нервите взеха връх на "Овча Купел". Вратарят Георги Петков дори се счепка с Мичел Бургзорг. "Ти ли ще ми казваш как да играя, бе", изрепчи се рапърът на Петков.

Колоритно агитка от 14 души от Хасково пък веселеше 100-те човека от "Славия" по трибуните. Успехът качи "белите" извън зоната на изпадащите. Тимът вече е 9-ти с 8 точки.

По-същото време "Локо" (Сф) удари изненадващо "Черно море" във Варна. За 1:0 точен бе капитанът Александър Бранеков.

Играем безобразно

през първото полувреме на терена все едно не беше "Славия", а някакъв друг отбор, обяви президентън Венчеслав Стефанов след измъчения успех срещу "Хасково". "Смятам да предприема нещо, но няма да го кажа пред медиите. Ще го споделя в съблекалнята. Притеснителното е, че с тези футболисти играем толкова слабо. Контузиите на двама-трима не могат да са причина за проблемите ни. Убеден съм, че Иван Колев и екипът му ще променят нещата", добави босът.

Можем да се спасим

ако привлечем 2-3 класни попълнения, заяви треньорът на "Хасково" Левент Аврамов. "Докато имаме шансове ще се борим. Липсва ни самочувствие. Искам да благодаря на момчетата за агресивната игра и това е начина да излезем от дупката. По нищо не отстъпвахме на "Славия", каза още специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай