17:02 ч.

07.06.16

2 мин.

1084

0

0

"Сините": Битка на друг фронт отравя Левски отвътре

от Стандарт |

"Сините": Битка на друг фронт отравя Левски отвътре

Тримата акционери на Левски Николай Иванов, Александър Ангелов и Иво Тонев пуснаха декларация чрез официалния сайт на "сините".


"Нападките, започнатиТримата акционери на Левски Николай Иванов, Александър Ангелов и Иво Тонев пуснаха декларация чрез официалния сайт на "сините" от чужди и продължени от свои са битка на друг фронт, в която бяхме въвлечени благодарение „чистите" намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации, членуваща в УС. За жалост тази битка отравя Левски отвътре", се казва в декларацията.


Ето и пълния текст на декларацията, публикувана в официалния сайт на Левски:


До привържениците на ПФК Левски,


Скъпи левскари, обръщаме се към Вас в момент с повишено напрежение и в който Левски претърпява управленски промени на различни нива.
Искаме да Ви уверим, че Левски е финансово осигурен и стабилен, за да няма спекулации в тази посока!
Ние, като мажоритарни акционери сме осигурили нужните финансови средства за провеждането на пълноценна подготовка, селекция, изплащането на заплати, текущи плащания, изпълнение на задълженията към НАП и др. (за справка само за месец юни сумата надхвърля 900 000 лв.) и ще продължим да изпълняваме задълженията към дружеството отговорно и коректно, както е било досега!
Нападките, започнати от чужди и продължени от свои са битка на друг фронт, в която бяхме въвлечени благодарение „чистите" намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации, членуваща в УС.
За жалост тази битка отравя Левски отвътре.
Да си коректив не означава да си предател и да демонстрираш липса на уважение в комуникацията и отношенията към другите, да казваш едно и да правиш друго.
Да си коректив не означава да си песимист и да заразяваш с негативно отношение.
Да си коректив означава да критикуваш градивно и да предлагаш решения. Към такава критика ние сме отворени и с такъв коректив ние ще се съобразяваме.
Левски има нужда от истинските си фенове! Левски има нужда от истински мъже! Левски ще се върне там, където му е мястото, когато всички гледаме в една посока!


С уважение,


Николай Иванов,


Александър Ангелов,


Иво Тонев


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент