Щерката на Трифон: Не водя война с никого

Щерката на Трифон: Не водя война с никого | StandartNews.com

Не водя война с никого, нямам нужда нито от апартамент, нито от джип... Не издирвам и стотинка от завещанието на баща ми, написа щерката на Трифон Иванов Галина. Както е известно, на страницата си във Фейсбук, която посвети на баща си, тя обяви, че последната му спътница Валя много бързо е започнала да разпродава нещата му.

"Аз никога повече няма да позволя на някой да посегне, продаде или злоупотреби с вещи, имущество или постижения на баща ми", пише още в обръщението си до цялата общественост у нас Галя, която от години живее със съпруга си в Германия. "Аз съм част от онази тройка, не която сте виждали или стоеше под името Трифон Иванов, а за съм част от онази, за която баща ми живееше. Аз и двете ми сестри. Това е тройката, която той остави след себе си. Тя остана и след 13.02.2016 г.", завършва Галина.

В същото време имотът, за който тя алармира, че е обявен за продан, изчезна от сайтовете. Жилището в квартал "Зона Б" едва ли е спазарено толкова бързо, смятат запознати. Подобна сделка не фигурира от отчетите за търговията за имоти във Велико Търново. Галина обяви, че бащиното й жилище се оказало, че не е негово, след като било прехвърлено на името на майката на приятелката му Валя. Новите му собственици поискаха за апартамента с четири стаи 90 000 евро. Според Галина никой няма право за разпродава спечеленото от баща й, още повече че това става по-малко от месец след смъртта му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай