Ще бутнем лидера, обеща Дерменджиев

Ще бутнем лидера, обеща Дерменджиев | StandartNews.com

"Лудогорец" се настрои за "Базел" с 4:0 в Дупница

"Лудогорец" мина с лекота 4:0 през "Марек" като гост. С този си успех разградчани се бетонираха на второто място и вече са само на 4 точки от ЦСКА. И обещаха да не се спрат, докато не си върнат върха.

"Орлите" си направиха мача на "Бончук" лесен с бързи голове. Абало в 5-ата и 84-ата минути, Марселиньо в 27-ата и Безяк в 65-ата донесоха трите точки за шампионите. Това беше най-малкото, с което се отърваха домакините заради няколко фрапантни пропуска на "Лудогорец". Георги Дерменджиев съхрани за съдбоносния двубой в ШЛ с "Базел" във вторник няколко от своите основни играчи. Резерви останаха Кайсара и Мишо Александров.

"През цялото време контролирахме мача. Доволен съм, че вече играчите не подценяват срещите в "А" група. Убеден съм, че ще настигнем ЦСКА в класирането, защото има доста време до края на шампионата", заяви треньорът на "Лудогорец". Дерменджиев разкри още: "Ангуло се представя добре и точно той ще замести наказания Данчо Минев срещу "Базел". Оттук нататък мислим за двубоя в Швейцария". Наставникът на "Марек" Тенчо Тенев пък бе ядосан след загубата: "Неприятно поражение, защото гостите си правеха каквото искат на терена. Може би ги улеснихме, защото знаем, че им предстои важен мач в ШЛ и не искахме да сме груби и да ги контузим. Просто класата на "Лудогорец" е голяма, ние в "Марек" си гоним оставане в елита", добави Тенчо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай