Шефовете надъхват "Левски" за дербито

Шефовете надъхват "Левски" за дербито | StandartNews.com

Синьо море от фенове атакува града на люляците

Един от собствениците на "Левски" Иво Тонев дойде на "Герена", за да надъха лично играчите за гостуването на "Литекс". "Сините" са само на точка от "оранжевите", които водят в класирането на "А" група. Тонев разговаря с футболистите, а след това изгледа заниманието заедно с Георги Иванов.

От сметките на Стойчо Стоев твърдо отпада Атанас Курдов. Нападателят, който получи комоцио по време на победата 1:0 над "Ботев", не се появи и вчера на "Герена". Така в боя ще бъде хвърлен Оумар Дияби, който почива две седмици заради контузия. И вчера той тренира наравно с останалите, въпреки че по предварителна програма трябваше да се завърне в строя едва след паузата за националните отбори. "Сините" бяха инструктирани и да не се поддават на провокации на терена.

В същото време пък стана ясно, че над 2000 привърженици на клуба ще атакуват Ловеч. Това е далеч над бройката, която се дава за гостуваща агитка в града на люляците и може да доведе до напрежение въпреки апела на ръководството. Националният фенклуб пък ще създаде днес свое подразделение в Плевен. Освен това шефовете му ще имат среща със своите структури на други места в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай