Шефът на съдиите към БФС подаде оставка

Шефът на съдиите към БФС подаде оставка | StandartNews.com

София. Шефът на съдийската комисия към БФС Никола Джугански е подал оставка. Това обяви самият той чрез социалните мрежи. Ръководителят е подал молба до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов да бъде освободен.

"Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук...", написа Джугански в профила си във "Фейсбук".

Той прилага и молбата си до Михайлов, в която намеква за разминаване с "всички останали" по отношение на "взетото решение".

Предполага се, че става въпрос за назначението на съдията на мача ЦСКА - "Лудогорец" Николай Йорданов, към което претенции имат червените.

"Господин президент, понякога човек е взел най-точното и правилно решение. Уви, когато всички останали са на обратното мнение явно има нужда от корекция", пише той.

"И човек трябва да направи тази корекция, ако има време и възможността за това. И след това да си тръгне", завършва  Джугански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай