Шеф в ЦСКА: Манджуков не е прав за парите

Шеф в ЦСКА: Манджуков не е прав за парите | StandartNews.com

Стара и нова власт в ЦСКА явно не мелят брашно. Изпълнителният директор Александър Тодоров отрече твърденията на Петър Манджуков, че Александър Томов е лъгал за покриването на задълженията на клуба.

„Нека каже Манджуков какво има предвид. Задължения не са трупани, напротив. Томов е покрил каквото е могъл", сподели финансистът, "Още на миналия лиценз извадихме един дълъг списък на всички случаи, които бяха платени. Знаете в какво състояние беше ЦСКА през 2013-а, знаете всички тези дела международните от кои футболисти са и от кое време са. Знаете откъде са най-големите задължения", коментира Тодоров днес на „Армията".

„Питайте акционерите, които са собственици на клуба какво става след края на сезона. Какво общо имат документите с издръжката на клуба? Ние сме предоставили всички документи, ако има нещо притеснително, нека се покаже", аргументира се Тодоров.

"Вижте, който и да е клуб в България, ако не се дават средства за издръжка, той ще бъде закрит, дори и "Лудогорец". Г-н Домусчиев два месеца да не си дава парите за издръжка на клуба, ще приключи въобще да съществува футболен клуб "Лудогорец", сподели Александър Тодоров.

Той потвърди, че 800 000 лева за лиценза за "А" група са платени от Инджови и Манджукови, а Александър Томов по никакъв начин не е участвал. Тодоров не отрече за плащанията към Стойчо Младенов. " Петър Манджуков цитира сумата 220 000 лева, но според Тодоров може парите да са дори повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай