Шеф от "Герена": Русев не се е отказал от "Левски"

Няма как да глобим играчите, заяви Диана Иванова

Шеф от "Герена":  Русев не се е отказал от "Левски" | StandartNews.com

Очаквам Спас Русев да се върне, той просто поиска вот на доверие от всички, обяви вчера изпълнителният директор на "сините" Диана Иванова. Тя разкри, че поддържа постоянно връзка с него. "Мога да убедя всички, че той не е престанал нито за миг да се вълнува от "Левски"", продължи Иванова. 

"Г-н Русев, както и г-н Боримиров решават лично, на кого да джиросат акциите. Не мога да се меся в това, не е моя работа. Смятам, че г-н Русев не се е отказал и за миг от "Левски". Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат "Левски". Вярвам, че е разбрал, че всички, които обичат Левски, не са го изоставили", каза още шефът на УС. 

Иванова обяви също, че играчите няма да бъдат глобени за издънките с "Пирин" и "Локо" ГО. "Аз съм юрист и съгласно трудовото законодателство в България, никой няма право да бъде наказван финансово. Разликата между Левски и останалите клубове у нас е в това, че ние спазваме закона", завърши Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай