Шеф на "Локо" (Сф): Не искаме да ни свирят жени

Шеф на "Локо" (Сф): Не искаме да ни свирят жени | StandartNews.com

Балъков се оплака, че столичани са натискали рефера

"Литекс" и "Локо" (Сф) си размениха тежки обиди след срещата помежду си в Ловеч(4:2). И двата щаба често си изпускаха нервите. Головете за "оранжевите" вкараха Божиков, Ваюши от дузпа и на два пъти Асприля. За столичани отбелязаха Преслав Йорданов и Том. Поражението извади гостите от топ 6. Домакините водеха през целия двубой, но в края само късметът и уникални пропуски на "червено-черните" ги покриха. След края на срещата изпълнителният директор на "Локо" (Сф) Георги Марков бе бесен.

"Виждате, че съдията много рано искаше да предреши мача. Видяхте как не се наказаха влизания за червен картон. Не искаме да ни свирят жени, искаме да ни свирят мъже", изригна Рендето по адрес на рефера Станислав Ставров. И добави: "Дузпа – напълно измислена, после не даде червен картон на Божиков. Аз този съдия ли е, какъв е, отдавна виждам, че не е бил в нарядите. Бяха го извадили. Баш за нашия мач сега го върнаха. Вижте сами колко пъти е бил наказван, сами си направете изводите. Няма да пиша никаква жалба, защото няма смисъл".

Треньорът на "Литекс" Красимир Балъков бе доволен след успеха.

"В предишния мач с ЦСКА опитах да кажа нещо на съдиите, но те отвърнаха, че не ме познават. Сега от "Локо" (Сф) цял мач викаха и притесняваха съдията. "Литекс" ще бъде в първата шестица и ще играе основна роля в шампионата", заяви Бала.
Стефан Марков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай