Шарят коли преди битката за Пловдив

Шарят коли преди битката за Пловдив | StandartNews.com

Феновете на "Локомотив" и "Ботев" подгряха с мръсни номера преди битката за Пловдив. Срещата е днес от 17,00 часа на стадиона в базата на "канарчетата" в Коматево. Привърженик на "жълто-черните" се оплака пред "PlovdivDerby.com", че ултраси на "Локо" са посегнали на автомобила му. На него стои надпис със спрей - "Лаута арми". Под тепетата обявиха, че той не е единствен. Има и ответни удари. Жертвите ще трябва да се бръкнат здраво, за да боядисат наново колите си.
"Ботев" бяха принудени да сложат допълнителни камери в "Коматево" по настояване на полицията. "Канарчетата" предупредиха, че няма да има място по трибуните, което ще остане скрито от погледа на властите и охранителите. Клубът прикани запалянковците да подкрепят любимците си, но само с позволени средства. "Трябва да проявим и уважение към противниците", призоваха "жълто-черните".


В същото време стана ясно, че Велислав Вуцов отново ще може да изиграе танц на терена при победа. Треньорът отнесе наказание от 1 среща за изцепките си в Дупница, но той вече го изтърпя в срещата с "Локо" (Мз) за купата. Вуцов обаче не е доволен от паричната глоба - 1000 лв. "Солено е, но така са преценили и направили", отсече Вили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай