Сектор Б: Всички в синьо за финала

Сектор Б: Всички в синьо за финала | StandartNews.com

Очаквам невероятна атмосфера, радва се Стоев

Дрес код синьо въвежда агитката на "Левски" за финала за купата на България. Националният клуб на привържениците призова всеки, който има билет за мача на "Лазур" в събота, да спази изискването. "Който има синя фланелка - нека да избере нея. Трябва да бъдем като един, не искаме петна в публиката", заявиха тарторите на сектор "Б". Според запознати апелът ще бъде спазен.

Повечето привърженици на "Левски" дори ще бъдат облечени с фланелките за новото първенство, които се продават като топъл хляб. Както е известно, столичани ще бъдат подкрепяни от 11 000 души в Бургас.
"Нормално е да се чувстваме като домакини. Еуфорията в левскарската общност е голяма. Със сигурност ще дойдат много поддръжници на "Левски", които ще създадат неповторима атмосфера. Искаме да им се отблагодарим подобаващо", обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев.

Тимът тръгва днес в 8 часа за морето. В автобуса ще намерят място всички налични играчи. На място ще се решава дали Роман Прохазка ще бъде титуляр или ще бъде пазен като жокер. "Няма напрежение, въпреки че този мач е различен. Залогът е много по-голям. И ние, както и те - искат да спечелят купата. Познавам добре "Черно море" и всичките им футболисти. Няма как да подходим лежерно и да ги подценим. Това е абсурд", каза още Стоев. Той разкри, че "сините" ще тренират и дузпи, въпреки че не искат да стигат до тях. "Не коментирам съдията, не съм го назначил аз", завърши Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай