Сашо Тодоров: Смъкнахме 20 млн. от задълженията на ЦСКА

Сашо Тодоров: Смъкнахме 20 млн. от задълженията на ЦСКА | StandartNews.com

София. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров изрази мнение, че спрямо клуба се води кампания. Шефът на "червените" обвини бившия юрист на тима Радостин Василев, който бе освободен от настоящото ръководство, че сега работи срещу клуба. "Тази кампания дойде от няколко посоки, както от бивши служители на ЦСКА, които по една ли друга причина гонят свои интереси. Това не им прави чест", каза Тодоров.

"Знаете, че през юли месец новото ръководство пое клуба в тежък момент – отборът бе пред закриване. Поехме тима със задължения над 35 млн евро, в момента до края на седмицата ще приключи одитът, през тези месеци, в които сме положили къртовски труд, сега задълженията по баланс са между 15-16 млн.", добави Тодоров.

"Пълна лъжа са интерпретациите, че нещо ни изненадва. Само ще кажа, че в момента в ЦСКА има около 45 вътрешни дела, от които почти всички са унаследени, а останалата част са на служители с неизплатени заплати. За най-голямо съжаление и въпреки, че не исках да засягам случая – нямам навика да коментирам бивши служители, но явно бившият юрисконсулт Радостин Василев, някой го използва за атаки срещу ЦСКА. Не може той да принуждава бившите служители да започнат дела срещу клуба и той да ги представлява. Това е недостойно. Той си вадил хляба от тук", добави Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай